DREAM TEAM

Mitä tekisit jos ei sinun tarvitsisi ­­­­­­miettiä aikaa eikä rahaa? 

Mitä tekisit jos tietäisit että et voi epäonnistua? 

Unelmasi ovat sydämesi toiveita. 

Mikä on Dream Team?  

Mitä tekisit jos ei sinun tarvitsisi miettiä aikaa eikä rahaa? Mitä tekisit jos taloudellinen tilanteesi olisi parempi? Entä jos taloudellisen lisän lisäksi sinulla olisi enemmän aikaa tehdä asioita joita rakastat? Nämä kysymykset ovat asioita, joihon vastaaminen pysäyttää sinut oman kutsumuksesi ja unelmasi ääreen. Se on kysymys, jonka ääreltä olemme kehittäneet Dream Teamin.  Olemme tiimi ihmisiä eri aloilta ja eri lähtökohdista, joita yhdistää kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja unelmien toteuttamiseen.

Haluamme auttaa mahdollisimman montaa ihmistä voimaan paremmin niin fyysisesti, henkisesti kuin taloudellisestikin. Asiakkaiden kanssa pääasiallisena työkalumme on ravintolisät ja kehon puhdistusohjelma. Asiakkaidemme kanssa käytettävien ravintolisien jälleenmyynti tuo isoimman osan tuloistamme. Mutta sen lisäksi teemme asiakkaiden ja tiimin kesken paljon juttuja myös mm. liikunnan, erilaisten hyvinvointiin liittyvien ihanien asioiden, unelmoinnin ja itsensä kehittämisen kanssa.  

Ei nimittäin riitä, että ravinto on kunnossa. Ei myöskään riitä, että pelkästään fyysinen puoli on kunnossa. Ihminen on kokonaisuus. Ravinnon lisäksi tarvitaan myös kehon ja mielen huoltamista liikunnalla ja levolla ja mikä tärkeintä, mahdollisimman paljon iloa tuovia asioita elämään. Taloudellinen hyvinvointi on myös todella iso osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ja se on se, miksi meillä on Dream Team. Jotta mahdollisimman moni ihminen saisi taloudellisesti paremman tilanteen työskentelemällä ravintolisätiimissämme omia unelmiaan toteuttaen.

Me uskomme sinuun ja siihen että sinussa on suunnaton määrä voimaa. Me uskomme että sinulla on unelma syystä. Meillä saattaa olla sinulle keino sen toteutumiseen.


RAVINTO

Me uskomme, että suoliston hyvinvointi on kaiken perusta. Ei ole ihan sama mitä suuhusi laitat, ravinto on tärkeää. Nykyajan prosessoitu ja tehotuotettu ravinto vaatii rinnalle puhtaat ja toimivat ravintolisät, jotta suolisto toimii normaalisti ja ravintoaineet saadaan imeytymään ja keho toimimaan optimaalisesti. Ravintolisät ovat mielestämme  puhtaan ja monipuolisen ravinnon lisäksi nykypäivän ravintotilanteessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin yksi todella iso osa ja siksi ne kulkevatkin mukanamme päivittäisessä  toiminnassamme.


LIIKUNTA

Me uskomme, että ihminen on luotu liikkumaan ja käyttämään kehoaan. Mutta rasitamme nykyään kehoamme ihan yhtä usein liiallisella rajulla liikunnalla kuin liikkumattomuudellakin. Liikunnan suorittaminen on aiheuttanut sen, että suuri osa ihmisistä liikkuu kehoaan vahingoittaen. Aineenvaihdunta ei enää toimi normaalisti, hormonitoiminta häiriintyy. Liikutko sinä ilosta vai pakosta käsin? Me uskomme, että tärkeintä on löytää liikunnassa tasapaino, oman kehon kuunteleminen ja liikkuminen ilosta käsin.


ELÄMÄNILO

Mitä tekisit, jos sinun ei tarvitsisi miettiä aikaa eikä rahaa? Mikä on asia, joka saisi sinut hyppäämään täynnä intoa ylös sängystä aamulla kukonlaulun aikaan ja jos sinulle sanottaisiin, että saisit siitä palkkaa, tuntuisi se todella hassulta ajatukselta? Miltä tuntuisi, jos saisit tehdä sitä? Tiedätkö, se on mahdollista. Me uskomme, että jokaisella ihmisellä on oma kutsumuksensa. Me uskomme, että sinä olet ainutlaatuinen ja tehtäväsi on seurata omaa kutsumustasi! Me Dream Teamissa teemme töitä sen eteen, että jokainen löytäisi oman kutsumuksensa ja saisi elää omanlaista unelmaelämää.


Kysy lisää henkilöltä , jonka kautta päädyit tänne sivuille ja tule mukaan seuraavaan tapahtumaamme tutustumaan meihin ja katsomaan olisiko tämä sinulle tiimi missä haluaisit olla mukana ja toteuttaa omia unelmiasi!